СветСвет.Слајдер

Околу 300 војници задолжени за почитување на рестриктивните мерки во Сиднеј

На улиците на австралискиот град Сиднеј од денеска се распоредени војници, кои се задолженби за спроведување на рестриктивните мерки воведени поради Ковид-19

Back to top button
Close
Close