BiznesBiznes.PortalKorrespondentë MKDLajme nga komunat

OJQ “Gllasen Tekstilec” nga Shtipi për gjashtë ditë ka pranuar mbi 70 ankesa për mospagesë të K-15

Mbi 70 punëtorë tekstili në vend morën shumë minimale plotësisht të papaguar ose të paguar prej 250 deri në 2000 denarë, të cilët i dorëzuan raportet dhe ankesat tek OJQ-ja e Shtipit "Gllasen Tekstilec".

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close