0_Македонија.ПорталДописници МКДОпштествоОпштински вести

Охридското Езеро порибено со 1,7 милиони подмладок охридска пастрмка обезбедени од албанското мрестилиште кај Лин

Охридското Езеро вчера беше порибено со 1,7 милиони единки подмладок на ендемичниот вид охридска пастрмка, обезбедени од мрестилиштето кај Лин на албанска страна.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close