Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Ohri, Struga dhe Pogradeci me projekte të përbashkëta para fondeve IPA 3 të BE-së

Zhvillimi i turizmit, mbrojtjes së mjedisit jetësor dhe trashëgimisë natyrore botërore si interesa të përbashkëta të tre komunave bregdetare në Liqenin e Ohrit ishin tema e takimit të sotëm në Ohër të kryetarëve të komunave të Ohrit, Strugës dhe Pogradecit.

Back to top button
Close
Close