BiznesBiznes.PortalEkonomi

OETM: Kërkesat për ndërrim të Janevskit janë dërguar në adresë të gabuar

- Oda ekonomike për turizëm të Maqedonisë (OETM) shpreh çudi për arsyet e cituara me të cilat kërkohet  dorëheqje e drejtorit të Agjencisë për promovim dhe mbështetje të turizmit (APMT) dhe konsideron se  janë dërguar në adresë të gabuar.

Back to top button
Close
Close