0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalPolitikë

OEMVP-ja bën thirrje që regjistrimi të zbatohet në mënyrë transparente dhe profesionale

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore (OEMVP) bën thirrje që regjistrimi të zbatohet në mënyrë transparente dhe profesionale.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close