BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderShoqëri

OEMVP do t’i përkrahë 15 kompani në kuadër të programit për transformim post KOVID-19

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore do të përkrahë 15 kompani mikro dhe të vogla në kornizë të programit për transformim post-KOVID-19, i përkrahur financiarisht nga Projekti i USAID-it për zhvillim të ekosistemit afarist.

Back to top button
Close
Close