0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.Slajder

OECD kërkon koncept të ri ekonomik për periudhën pas pandemisë

Organizata për bashkëpunim ekonomik dhe zhvillim (OECD) u bërë thirrje qeverive të krijojnë një koncept të ri për ekonominë për ta përforcuar qëndrueshmërinë e saj në periudhën pas pandemisë.

Back to top button
Close
Close