Дописници МКДОпштество

Одржан првиот натпревар во лов на див крап на Дебарско Езеро

Во организација на Спортското риболовно дрштво „Трофта“ од Дебар и „Carp Team“ од Тетово, на брегот на Дебарското Езеро за првпат се одржа натпревар во лов на див крап „CARP CUP Дебар 2020“.

Back to top button
Close
Close