0_Македонија.ПорталОпштество

Одржан натпревар за најдобар средношколски бизнис план

Во организација на Младинскиот образовен форум (МОФ) денеска се одржа натпревар за бизнис планови „Yes team for the win!“, на кој пет младински тимови ги презентираа своите бизнис-идеи.

Back to top button
Close
Close