Svet.SlajderЕвропаЕвропа.Портал

Одобрени 13 нови одбранбени проекти на ЕУ

Владите на земјите-членки на Европска Унија денеска одобрија 13 нови одбранбени проекти, со цел да се развие што поголема независност од САД

Back to top button
Close
Close