0_Македонија.ПорталПолитика

Одлука за отворање Почесен конзулат на Албанија во Битола

Владата на Република Македонија донесе одлука за отворање Почесен конзулат на Република Албанија во Република Македонија со седиште во Битола.

Back to top button
Close
Close