Дописници МКДОпштински вести

Одбор на бранители: Бранителите се уште не го добиле соодветниот третман од државата

Иако изминаа 20 години од оружениот конфликт бранителите се уште не го добиле соодветниот третман од државата, посочуваат од Одборот на бранители. Годинава се одбележаа повеќе настани од загинување на бранители во Тетовско, а секој пат се кршат нивните спомен обележја, посочуваат од оваа организација.

Back to top button
Close
Close