Фотосервис

Одбележување на 1 Мај – ССМ

Одбележување на Меѓународниот ден на трудот – 1 Мај од страна на Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ)

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close