0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Odat ekonomike të kënaqura nga pakoja e katërt e masave për mbështetje të kompanive dhe qytetarëve

- Pakoja e katërt e masave për ndihmë të kompanive dhe qytetarëve përfshin ndihmë për pagesë të pagave për tremujorin e fundit të këtij viti, kartela pagesore për disa kategori të qytetarëve, grante për sektorët më të goditur, spektër i gjerë për lirimin ose lehtësimin e disa pagesave për kompanitë, uljen e TVSH-së në disa veprimtari shërbyese dhe të tjera, si dhe masa të tjera.

Back to top button
Close
Close