0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Oda shërbyese do t’i prezantojë dëmet që i pësoi transporti nga koronavirusi

Oda shërbyese pranë Lidhjes së odave ekonomike sot do t'i prezantojë dëmet në transport që i shkaktoi koronavirusi dhe do propozojë masa për zbutjen e gjendjeve.

Shkup, 30 mars 2020 (MIA) – Oda shërbyese pranë Lidhjes së odave ekonomike sot do t’i prezantojë dëmet në transport që i shkaktoi koronavirusi dhe do propozojë masa për zbutjen e gjendjeve.

“Transportuesit kanë përgjegjësi të madhe të dërgohet gjithçka nevojitet për qytetarët dhe industrinë, në kushte të presionit të fuqishëm të shkaktuar nga pandemia globale, dhe nëse ata kanë stagnim, ekonomia do të jetë para një sfide të re”, thonë nga Lidhja e odave ekonomike. ab/

Back to top button
Close
Close