0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Oda Ekonomike: Secila krizë është mundësi, shteti të krijojë strategji afatgjate ekonomike

- Menjëherë të fillohet me krijimin e strategjisë për zhvillim afatgjat ekonomik, të qëndrueshëm të shtetit, të racionalizohen shpenzimet e buxhetit dhe të ridrejtohen kah mbështetja në shëndetësinë publike, sektorin privat, eksportin dhe shpenzimet infrastruktuore, të vendoset "orë policore"  për punësime në sektorin publik, të intensifikohet procesi i decentralizimit dhe tërësisht të lëshohet populizmi në vendosjen e politikave ekonomike, porosit Oda Ekonomike e Maqedonisë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close