0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalEkonomi

Oda e Kontabilistëve kërkon prolongimin e afatit për raportet vjetore dhe financiare

Oda e kontabilistëve e Maqedonisë pranë Lidhjes së odave ekonomike propozon të prolongohen afatet për dorëzimin e raporteve vjetore dhe financiare si pjesë e pakos së pestë të masave ekonomike.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close