0_Web_Насловна-слајдер0_Македонија.Портал0_МИА Истражува.ПорталМакедонија.СлајдерПолитикаТема

Од „Рекет“ и „Меѓународен сојуз“ до Т – предметите на СЈО

Пандемијата на КОВИД-19 и новите протоколи за работа во судовите не беа пречка за предметите „Рекет“ и „Меѓународен сојуз“, додека „здружено“ со промената на обвинители, адвокати и судечки совети како да ги закочија случаите отворени од поранешното Специјално јавно обивинителство – „Титаник“, „Таргет-Тврдина“, „Траекторија“ ... кои иако отворени пред повеќе од две години се уште траат.

Back to top button
Close
Close