БалканБалкан.Портал

Од почетокот на 2018 година преку БиХ поминале 60.000 илегални мигранти

Во Босна и Херцеговина од почетокот на 2018 година влегле 60.000 нелегални мигранти, а поголем број од нив успеале да го продолжат своето патување кон западноевропските земји, објави „Дневни аваз“.

Back to top button
Close
Close