EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

OBSH: Shpresojmë se Evropa nuk do të duhet të hyjë në bllokada kombëtare

Evropa ka nevojë për një "përshpejtim serioz" në luftën kundër koronavirusit, por Organizata Botërore e Shëndetësisë është ende optimiste dhe shpreson që vendet evropiane nuk do të duhet të hyjnë në bllokada kombëtare.

Back to top button
Close
Close