0_Web_AktualeBotëBotë.PortalSvet.Slajder

OBSH: Për shtetet me të ardhura më të ulëta janë siguruar 120 milionë teste të shpejta

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) do të sigurojë rreth 120 milionë testime të shpejta diagnostikuese për Kovid-19 për vendet me të ardhura të ulëta dhe të mesme. Brenda gjashtë muajve, këto teste duhet të jenë në dispozicion për të gjitha vendet, ndërsa çmimi i tyre maksimal nuk duhet të kalojë pesë dollarë.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close