BotëBotë.PortalSvet.Slajder

OBSH: Marrëveshjet e vendeve të pasura e rrezikojnë mekanizmin Kovaks

Vendet të cilat tentojnë të furnizohen me doza të vaksinës nënshkruajnë marrëveshje me kompani për medikamente të cilat e rrezikojnë furnizimin e programit global Kovaks për të varfrit dhe vendet me të ardhura mesatare, kumtoi sot Organizata botërore e shëndetësisë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close