EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

OBSH dhe ECDC: Të mos e neglizhojmë HIV-in për shkak të Kovid

Numri i njerëzve të cilët jetojnë  me HIV të padiagnostifikuar në Evropë rritet edhe në vitin 2019,  virusi është  diagnostifikuar te më shumë se 136.000 njerëz,  tregojnë të dhënat e publikuara sot nga Qendra Evropiane për kontroll të sëmundjeve dhe Organizata Botërore e Shëndetësisë për Evropë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close