0_Македонија.ПорталПолитика

Обраќање на премиерот Заев и градоначалникот на Гази Баба, Георгиевски (ВО ЖИВО)

Обраќање и изјави на премиерот Зоран Заев и градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски во село Стајковци по повод изградбата на нова спортска сала

Скопје, 24 јанаури 2021 (МИА) – Обраќање и изјави на премиерот Зоран Заев и градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски во село Стајковци по повод изградбата на нова спортска сала.

Back to top button
Close
Close