Фотосервис

Обраќање и изјави на премиерот Заев и Георгиевски во село Стајковци

Обраќање и изјави на премиерот Зоран Заев и градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски во село Стајковци по повод изградбата на нова спортска сала

Back to top button
Close
Close