СветСвет.Слајдер

Обновени домашните летови од аеродромот во Кабул

Амбасадорот на Катар во Авганистан изјави дека техничка екипа успеала да го оспособи аеродромот во Кабул, за да може да прифати хуманитарна помош, а обновени се и домашните летови

Back to top button
Close
Close