Политички партии

Обединети за Македонија: Ќе се бориме за закон и ред, за доследно спроведување на законите

Ме радува фактот, што вистината секогаш излегува на виделина, затоа  што, уште еднаш се докажа дека Обединети за Македонија не излезе од  ВМРО, а излезе од ДПМНЕ.

Back to top button
Close
Close