Дописници МКДКултураКултура.Портал

Објавени наградените стрипови од Меѓународниот стрип конкурс „Велес 2020“

- Стрип центарот на Македонија-Велес ги објави наградените стрипови од  традиционалниот 18. меѓународен стрип конкурс „Велес 2020“.

Back to top button
Close
Close