КултураКултура.ПорталКултура.Слајдер

Објавени филмовите во официјална селекција на Филмај 2021

Фото-кино клубот “Козјак” од Куманово ги објави петте филма одбрани од стручното жири да бидат во официјална селекција за Третиот меѓународен фестивал на кратoк филм „Филмај 2021“.

Back to top button
Close
Close