КултураКултура.Портал

Објавена „(И)стории од долапот – избор од македонската народна еротика“

Во издание на книгоиздателството Ми-Ан излезе од печат изборот од македонската народна еротика „(И)стории од долапот“. Изборот и предговорот се на Ана Мартиноска.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close