КултураКултура.Портал

Објавена дебитантската поетска книга на Стефан Костоски „Гирланда“

Првата поетска збирка од Стефан Костоски, „Гирланда“.деновиве излезе од печат во издание на „Современост“   Книгата содржи триесетина песни пишувани во раздобје од повеќе години.

Back to top button
Close
Close