КултураКултура.Портал

Објавена дебитантската поетска книга на Стефан Костоски „Гирланда“

Во издание на „Современост“ од печат излезе првата поетска збирка на Стефан Костоски, „Гирланда“, која содржи триесетина песни пишувани во раздобје од повеќе години.

Back to top button
Close
Close