0_Македонија.ПорталГраѓански сектор

Објавен конкурсот за овогодинешната награда „Жан Моне“

Делегацијата на Европската Унија и Македонскиот институт за медиуми го објавуваат 17-тото издание на конкурсот за наградата „Жан Моне“ за најдобри достигнувања во известувањето за прашања поврзани со темата „Да изградиме држава во којашто сакаме да живееме”.

Back to top button
Close
Close