0_Web_Насловна-слајдер0_Македонија.ПорталМакедонија.СлајдерПолитика

Објавен конкурсот за ангажирање реонски попишувачи и инструктори

Државниот завод за статистика го објави конкурсот за пријавување кандидати за реонски попишувачи и инструктори кои ќе учествуваат во спроведувањето на Пописот на населението, домаќинствата и становите во Република Северна Македонија, 2021 година од 5 до 30 септември годинава.  Конкурсот,што ќе биде објавен во четири дневни весници, е достапен на веб-страницата popis2021.stat.gov.mk каде што од 8:00 часот утрово е активна и апликацијата за електронско пријавување.

Back to top button
Close
Close