КултураКултура.Портал

Објавен антологиски избор од современата кинеска проза „Звукот на формирањето на солта“

Друштвото за издавачка дејност „Македоника литера“ од Скопје го објави антологискиот избор од современата кинеска проза со наслов „Звукот на формирањето на солта“, со поднаслов „Раскази на генерациите од постосумдесеттите години во Кина“.

Back to top button
Close
Close