0_Maqedoni.PortalShoqëri

Nxënësit nesër kthehen në mësim

 Pas pushimit dimëror trejavësh, nxënësit nesër do të kthehen në bankat shkollore për gjysmëvjetorin e dytë të vitit shkollor  2019/2020.

Shkup, 20 janar 2020 (MIA) – Pas pushimit dimëror trejavësh, nxënësit nesër do të kthehen në bankat shkollore për gjysmëvjetorin e dytë të vitit shkollor  2019/2020.

Mësimi do të vazhdojnë ta ndjekin 270.000 nxënës të shkollave të mesme dhe fillore, mes të cilëve rreth 20.00 filloristë.

Mësimdhënësit vazhdojnë të punojnë me paga më të larta nga janari për 10 për qind, në pajtim me marrëveshjen e arritur midis Sindikatës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close