0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Nxënësit e shkollave të mesme në Tetovë e bojkotuan mësimin në distancë, duan të shkojnë në shkollë

Një pjesë e nxënësve të shkollave të mesme nga disa shkolla të mesme të cilët e ndjekin mësimin në gjuhën shqipe u mblodhën para gjimnazit "Kiril Pejçinoviq" në Tetovë rreth orës 13:30 dhe me atë e bojkotuan mësimin në distancë. Ata  mendojnë se duhet të shkojnë në shkollë dhe thanë se  nuk do të marrin pjesë në mësim përmes internetit  edhe në ditët në vijim.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close