0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderMakedonija.SlajderMKD-ALPolitikë

Nuredini: Në të ardhmen do të jemi vend tranzit për gaz për vendet tjera

Marrëveshja mes Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë për ndërtimin e interkonektorit për lidhje me gaz është 99 për qind i gatshëm dhe i dërguar deri te autoritetet evropiane, theksuan ministrat e Ambientit të Jetesës dhe Energjisë së dy vendeve, Naser Nuredini dhe Kostas Skrekas në Forumin ekonomik Delfi në Athinë gjatë panel diskutimit për “Marrëveshjen e gjelbër evropiane”, ku mori pjesë edhe nënkryetari ekzekutiv i KE-së, Frans Timermans, njoftoi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close