0_Maqedoni.PortalShoqëri

Nuredini në ngjarjen „Është e mundshme”: Është me rëndësi që të rinjtë të jenë të vetëdijshëm dhe të insistojnë në aktivitete për ndikim në ndryshimet klimatike

Na nevojitet zëri i popullit, meqë kjo shpie drejt ndryshimeve. Është me rëndësi që të rinjtë të jenë të vetëdijshëm dhe të insistojnë në aktivitete në këtë fushë. Meqë vetëdija e tyre për problemin dhe brengosjen për të ardhmen personale duhet të jetë sinjal për qeveritë se duhet të dëgjojmë të rinjtë dhe të sigurojmë që të gjithë qytetarët të bëhen të vetëdijshëm për ndikimin e ndryshimeve klimatike në jetën e tyre, theksoi sot ministri i Mjedisit dhe Planifikimi Hapësinor në pjesën e parë të ngjarjes "Është e mundshme", në temën "Kontributet kombëtare për ndryshimet klimatike në fokusin - "Është e mundshme" të arrihet qëllimi global për ndryshimet klimatike prej 1.5 gradë me "Aksion klimatik tani" ambicioz.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close