0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDShoqëri

Nuredini: Në Ditën e planetit Tokë kemi shembuj praktikë të politikave për zhvillim të qëndrueshëm dhe një mjedis të shëndetshëm jetësor

- Ministri i Mjedisit jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini nga Tenova e Tetovës ku u lëshura në përdorim centrali fotovoltaik në Ditën e planetit tokë - 22 prill e vlerësoi këtë si mesazhin e duhur se si të kujdesemi për planetin. Përdorimi i burimeve të ripërtëritshme të energjisë si ky centrat, sipas tij, është një shembull se si përmirësohet mjedisi jetësor.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close