BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Numri i të infektuarve nga Kovid-19 në botë tejkaloi 40 milionë

Numri i të infektuarve me koronavirus në botë sot tejkaloi 40 milionë njerëz. Evidenca është bazuar në të dhënat e publikuara nga disa vende, por ekspertët konsiderojnë se shkalla e vdekshmërisë dhe infektimit është larg më i madh se numri zyrtar për shkak të testimit të pamjaftueshëm.

Back to top button
Close
Close