0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталЕкономија

НУК се приклучи кон барањето за смена на директорот на Агенцијата за промоција на туризмот

Независната угостителска комора (НУК) се приклучува кон барањето за смена на директорот на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот и за избор на нов директор на предлог на реалниот сектор.  Од НУК предлагаат да се изврши и промена на името на институцијата во Агенција за поддршка и промоција на туризмот и угостителството со што во иднина и угостителскиот сектор ќе биде рамноправно вклучен во активностите за промоција и поддршка на национално ниво.

Back to top button
Close
Close