0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikë

Nuk ka nevojë për marrëveshje të re me Bullgarinë, konsideron Zaevi

Kryeministrori Zoran Zaevi sot sërish përsëriti se nuk ka nevojë për marrëveshje të re me Bullgarinë se marrëveshja ekzistuese është e shkëlqyeshme. Dukje e shpjeguar  deklaratën e tij të fundit se për zgjidhjen e problemit me Bullgarinë ekzistojnë mjete dhe mënyra përkatëse siç janë deklaratat publike,  deklarata, aneks të marrëveshjes dhe të ngjashme, Zaevi tha se në të do të theksohej se emri i Republikës së Maqedonisë së Veriut i referohet territorit të shtetit tonë dhe se nuk kemi pretendime territoriale ndaj askujt.

Back to top button
Close
Close