0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderPolitikë

Nuk është arritur zhvillim për librat shkollorë të historisë, as nuk është hapur çështja për Goce Dellçevin

Gjatë dy ditëve të kaluara, Komisioni i Përbashkët Multidisiplinar për Çështje Historike dhe Arsimore midis Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Bullgarisë e mbajti takimin e 12-të. Në këtë takim nuk është arritur zhvillim në lidhje me diskutimin për librat shkollorë të historisë, ndërsa nuk u arrit as pajtueshmëri për çështje që lidhen me mesjetën. Komisioni nuk e hapi as çështjen për Goce Dellçevin dhe shënimin eventual të përbashkët, megjithëse ishte në rendin e ditës.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close