0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Nuk do të lejojmë keqpërdorimin e pozitës zyrtare, thonë nga ISHMJ pas arrestimit të një inspektori për mjedisin jetësor

Inspektorati shtetëror për mjedis jetësor kumtoi se arrestimi i sotëm i një inspektori shtetëror për mjedisin jetësor nën dyshimin se ka pranuar ryshfetit është provë për, siç thonë, se janë të vendosur të merren me korrupsionin dhe ta rikthejnë besimin në institucione.

Back to top button
Close
Close