Политички партии

НПГ од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата за подобра Македонија се приклучи кон донаторите за децата од Медена земја

НПГ од ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата за подобра Македонија, со голем интерес го проследи повикот за донирање на децата од Медена земја, и потребата за средување на кровот во куќата за Атиџе, во Дорфулија, споделен од новинарот Фуркан Салиу.

Скопје, 20 јануари 2020

НПГ од ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата за подобра Македонија, со голем интерес го проследи повикот за донирање на децата од Медена земја, и потребата за средување на кровот во куќата за Атиџе, во Дорфулија, споделен од новинарот Фуркан Салиу. Веднаш одлучивме да се приклулиме кон донаторите и ги повикуваме колегите да го следат нашиот пример. Воедно, бидејќи Владата во вторник има седница истото го очекуваме и од министрите и замениците министри. Апел за донирање праќаме и до компаниите и до сите кои имаат можност за тоа.

Линк за донирање

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close