ShkupShoqëri

NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”: Qytetarët e Shkupit pinë ujë me cilësi të pandryshuar dhe të lartë për 60 vite me radhë

Qytetarët e Shkupit pinë ujë me cilësi të pandryshuar dhe të lartë për më shumë se 60 vjet, tregojnë rezultatet e analizave të kryera nga laboratori kimik që operon në kuadër të Sektorit për Kontroll Sanitar në NP Ujësjellësi dhe kanalizimi - Shkup, njofton ndërmarrja publike.

Back to top button
Close
Close