Lajme nga komunatShkup

NP “Ujësjellësi dhe Kanalizime”: Uji në Shkup është i sigurt për pije

Sipas raportit javor të NP "Ujësjellësi dhe Kanalizime" - Shkup, i realizuar nga Sektori për kontroll sanitar, në pajtim me rezultatet e testimit, të gjitha mostrat përmbushin Rregulloren për kërkesat e sigurisë dhe cilësinë e ujit të pijshëm.

Back to top button
Close
Close