Lajme nga komunatShkup

NP Ujësjellës dhe kanalizim vazhdon me orar të rregullt të punës

Në përputhje me ndryshimet në kohëzgjatjen e orës policore, sportelet e NP Ujësjellës dhe kanalizim - Shkup nga sot vazhdojnë me orar të rregullt të punës nga 07:30 deri në 19:00 dhe të shtunën nga 09: 00 deri në 14:00.

Back to top button
Close
Close